سنسور NTC پکیج دیواری

سنسور NTC پکیج دیواری کجای پکیج قرار دارد و کارش چیه ؟

اندازه دقیق دما وظیفه اصلی قطعه ntc است پس اگر با سرد و گرم شدن آب مصرفی یا بیش از حد گرم شدن رادیاتور ها مواجه شدید، یعنی ان تی سی نیاز به تعمیر دارد. در ادامه با سنسور NTC پکیج دیواری و کارایی آن بیشتر اشنا می شوید. الکتروخدمات تعمیر و سرویس پکیج دیواری را توسط کارشناسان مجرب و با بهترین قیمت انجام می دهد.

 

قطعه NTC چیست و محل قرارگیری آن در پکیج دیواری کجاست؟

NTC یک نوع سنسور است که روی لوله مسی قرار دارد. قطعه ان تی سی مقدار دمای پکیج را بر مبنای تعییر مقاومت اندازه می گیرد و اندازه آن را به برد پکیج گزارش می کند در واقع این قطعه به تغییرات دما حساس است و تغیرات فیزیکی را اندازه گیری می کند و آن ها را به شکل سیگنال های الکتریکی به برد دستگاه می فرستد.

 

نحوه عملکرد سنسور NTC پکیج

سنسور ان تی سی پکیج دیواری به طور مستقیم با مقاومت دما و برق سروکار دارد. هر چقدر دمای آب پکیج افزایش یابد، NTC برق بیشتری از خود عبور می دهد و همین امر مقاومت آن را در برابر جریان الکتریکی را کاهش می دهد. سپس جریان برق به برد دستگاه پکیج منتقل می شود. بعد برد پیام را دریافت می کند و شدت شعله را بالا می برد. به این شکل، دمای آب مصرفی و رادیاتورها افزایش پیدا می کند.

 

انواع NTC پکیج دیواری

سنسور دما NTCNTC از نوع مقاومتی می باشد که بعد از افزایش دما مقاومت این سنسور نیز کم می شود.  به طور کلی دو نوع سنسور ntc  وجود دارد: سطحی و مستغرق

1. سنسور سطحی

از یک لوله مسی تشکیل شده است که از راه تغییر دمای لوله می تواند دمای آب پکیج را اندازه گیری کند. به سنسور سطحی سنسور جداری هم می گویند. عمر سنسور جداری از عمر سنسور مستغرق بیشتر است.

2. سنسور مستغرق

سنسور ntc مستغرق همان گونه از نامش پیداست. سنسور NTC ترمیستور در مسیر جریان آب و داخل لوله ها قرار می گیرد برای همین این نوع خطای کمی در اندازه گیری درجه حرارت آب پکیج دارد.

 

مزایای سنسور NTC

این سنسور دما مزایای زیادی دارد. اول اینکه به دلیل حساسیت بالا، با افزایش هر درجه دما، مقاومت آن 5 درصد کاهش می‌یابد که نشان از دقت بالای آن در اندازه‌گیری دما دارد. دومین مزیت آن، اندازه کوچک آن است که به سنسور اجازه می‌دهد تا به سرعت به تغییرات دما پاسخ دهد. در نهایت، این سنسور در برابر ضربه و فشار مقاوم بوده و پایین بودن قیمت آن، این سنسور را به یک انتخاب مقرون به صرفه تبدیل می‌کند.

برای تعمیر پکیج ایران رادیاتور، بوتان و … می توانید با شماره تماس های درج شده تماس بگیرید تا در کمترین زمان تعمیرکاران حرفه ای ما در محل شما حاضر شوند.

+989125917414

علائم خرابی NTC پکیج

وقتی NTC یکی از قطعات مهم پکیج است که خرابی آن در کارکرد پکیج اختلال ایجاد می کند که این مشکلات عبارتند از:

1. روشن نشدن پکیج دیواری

در صورتی که ان تی سی خراب شده باشد نمی تواند دمای آب گرم و دمای محیط را به خوبی تشخیص بدهد . در این صورت سنسورهای حفاظتی سیستم روشن می شوند و از روشن شدن پکیج جلوگیری می کنند. روشن نشدن پکیج یکی از اصلی ترین علائم خراب شدن ntc محسوب می شود

2. سرد و گرم شدن بیش از حد آب مصرفی

یکی دیگر از علائم خرابی  سنسور انتیسی پکیج دیواری این است که آب گرم خروجی خیلی گرم تر یا خیلی سردتر از دمایی که تنظیم شده، می باشد. به این شکل برد پکیج گزارش اشتباه دریافت می کند و در کارکرد پکیج اختلال ایجاد می شود.

3. تنظیم نشدن دمای رادیاتورها

وقتی سنسور دمای NTC خراب شود، نمی تواند دمای شعله را تشخیص بدهد؛ در نتیجه بیش از اندازه حرارت تولید می کند. در چنین شرایطی رادیاتورها خیلی از داغ تر از دمایی که مصرف کننده آن را تنظیم کرده است، می شوند.

 

روش تست سلامت ان تی سی پکیج

سنسور NTC پکیج دیواری چیستدر صورت خرابی سنسور می توانید به کمک اهم متر سلامت آن را تست کنید فقط کافی است مراحل زیر را انجام دهید.

  • پکیج دیواری را از برق بکشیدو سنسور را بیرون بیاورید
  • اهم متر را نزدیک سنسور NTC کنید در صورتی که دمای محیط را 25 درجه سانتی گراد نشان داد، NTC سالم است در غیر این صورت باید این قطعه را تعویض کنید.
  • مرحله بعد این است که اهم متر را روی رنج 10 کیلو اهم تنظیم کنید و بعد دو سر اهم متر را به دو سر سنسور وصل کنید.
  • در چنین شرایطی باید اهم متر 10 کیلو اهم را نشان بدهد اگر دمای محیط 25 درجه سانتی گراد باشد بهتر است NTC خراب را با یک NTC نو جایگزین کنید.

 

روش تعویض NTC

پیش از هر چیز بگوییم که سنسور NTC تعمیر شدنی نیست و وقتی با خرابی مواجه شود، چاره ای جز تعویض سنسور دمای NTC ندارید. البته هر کدام از انواع سنسور NTC روش تعویض خاص خود را دارد؛ اگر سنسور سطحی دچار خرابی شده باشد بعد از باز کردن رویه پکیج می توان به این سنسور دسترسی پیدا کرد.

پایه های سنسور NTC را باز کنید اما برای تعویض سنسور مستغرق باید در قسمت داخلی لوله کشی این سنسور را پیدا کنید که کار آسانی نیست.

+989125917414

تعمیر انواع پکیج دیواری با الکتروخدمات 

در این مقاله پاسخ سؤال NTC پکیج دیواری چیست را با هم بررسی کردیم. اگر برای تعویض قطعه حساسی چون سنسور NTC تخصص و دانش کافی ندارید، بدون مهارت یا تجربه کافی اقدام به تعویض سنسور نکنید. بهتر است این کار را به یک کارشناس حرفه ای از نمایندگی تعمیرات پکیج دیواری الکتروخدمات بسپارید.

توصیه می کنیم از دستکاری پکیج خودداری کنید چون نه تنها مشکل را برطرف نمی کند، بلکه باعث خرابی های بیشتر پکیج دیواری می شوید که همین کار هزینه های تعمیر پکیج دیواری شما را به شکل قابل توجهی بالا می برد. شما مصرف کنندگان محترم در هر کجای تهران می توانید مرکز تعمیرات الکتروخدمات را انتخاب کنید.

امتیاز دهید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

تماس فوری با ما